kolmapäev, 7. mai 2014

Karmavõlg

Mu perearst ütles mulle täna, et no seda poleks küll veel vaja. Ehk siis jutt käib võimalikust uuest diagnoosist minu diagnooside nimistusse. Nagu ma ise seda sooviks. Tulin perearstikeskusest välja ja mõtlesin, et deem, mul peab ikka mingi eriti suur karmavõlg olema, et mul koguaeg ikka sedasi "veab". Et palun elu, kui sa seda loed, siis palun ole vahelduseks minu vastu ka veidi leebem! Aitäh. :)

Eile vist kõik ikka jälgisid seda lauluvõistlust, mida muidu enam eriti populaarseks ei peeta. Pean ausalt tunnistama, et Tanja esitust nägin ma koos tantsuga nüüd täitsa esimest korda. Lugu olen siiski kuulnud varem korduvalt - kaubanduskeskuses töötamise võlud. ;) Kõik teised lood olid ka tundmatud ja erilise lemmiku tiitli teenis Holland. Arvan, et seda lugu leiab minu playlistis koha. Veel jäi meelde Ungari lugu, just oma sõnumi poolest.


Reisi on jäänud 14 päeva. Ostsin eile endale meganunnud helesinised lilledega tennised. Noh, et reisil ikka mugavad papud jalas oleks. Vantsimist tuleb palju, eriti kui mul on plaan mägesid ja mägijärvi avastama minna. Vaikselt hakkab reisiärevus sisse pugema ja natukene muret ka. Uudiseid ma juba põhimõtte pärast väldin, sest alati, kui ma neid uudiseid vaatama satun, siis on öösel õudusunenäod garanteeritud. Seega katsun elada oma pisikeses õnnemullis ja mitte mõelda maailmas toimuvale, muidu on viimnegi uni läinud.

Tegelikult on mul mustmiljon asja teha, mis on olulisemad, kui blogimine - aga mida teen mina? :P
Aga Teie minge lahendage testi ja andke pärast tulemustest ka teada. Testi leiab siit


4 kommentaari:

  1. Nonii,mul on nüüd kuhjaga küsimusi...
    Esiteks...kust Sa need lillelised tennised ostsid?
    Teiseks...misasja Sa sellele proua Karmale võlgu oled, et Ta Sind sedasi sihikule on võtnud?
    Kolmandaks...kust Sa nii toredasti kirjutama õppisid? Mina nii ei oska...mjäu!
    Neljandaks...miks Sa oma postitusi ei sildista ja viiendaks, ehk viimaseks küsimuseks...kas panid tähele, et ma oskan nüüd kommenteerida? :)
    Saidgi nüüd jutt ja küsimused vist otsa...
    Tegelt ma tegin nalja...mul on veel kirjutada...
    Nimelt...Su tulevase reisikirjeldus ja plaanitavad tegevused ja kohad, mida külastada tahad, tunduvad nii põnevad, et ma tahan ka reisile minna.
    Kuuendaks...millal reisilt tagasi jõuad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oli see nüüd alles pikk postitus! :P
      Vastused on siin:
      1. Pärnus on Härmas üks selline pood nagu magaziin, mida me kutsume nodilahvkaks. Seal on ikka väga palju kaupa, enamus pole just kõige kvaliteetsemad, aga no neid tenniseid ma sinna jätta ei suutnud, pidin ära ostma. :)
      2. Kai, kui ma isegi teaks, ma oleks siis ju ammu selle võla ära maksnud. ;)
      3.See on liiga raske küsimus, et sellele vastata. Ma parem ei üritagi.
      4. Sest ma olen liiga laisk. :D
      5. Märkasin küll ja nagu ma juba ennist telefonis ütlesin, sinust saab asja, kui külm ära ei võta. :P
      6. Kõigi eelduste kohaselt peaksin laekuma tagasi 7-ndal juunil kell 00.20. Tahad lennujaama vastu tulla? :D

      P.S. Kui Sa ka reisile tahad, siis sa võid minuga Dubaisse tulla, see on vist üks mu järgmiseid plaane või siis Etioopiasse või Türki. Valik on Sinu. :) Kõik on veel soojad riigid ka, nii et Sulle sobivad. :)

      Kustuta
  2. 27% :( 53 riiki 196st.. nõrk olen...

    see, et aeg tiksub ajab ikka rämedalt närvi :D unustasin mingid megalihtsad riigid ka ära tänu sellele :(... teiseks ma ei osanud kõiki kohe õigesti inglise keelde seada ja siis pidin vahepeal haledalt googletranslate´ma, mis võttis aega...
    aga muidu väga tore test! :D Näitab kohe koha kätte või nii... :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma soovitaks sinna tiksuva aja peale kleepsu kleepida, siis hea rahulik. :)
      Mul nt. jäi Tsehhi kirjutamata, sest ma ei suutnud välja mõelda, et kuidas need c,z ja h tähed seal nüüd täpselt olidki. :D

      Kustuta