reede, 23. jaanuar 2015

Grrreeeiiitttt sakkksesss

Minul ikka juhtub eksole - ma suutsin siin haigeks jääda! Mitte, et ma ise oleks kuskil poolpaljalt ringi käinud ja hooletu olnud, vaid üks siin oli haige ja nakatas mindki. " 2 päeva oli ikka päris kehva olla, aga siis tehti mulle sunniviisiliselt 3 korda päevas inhalaatoriga auru ja muid imevigureid. Inhalaatori aur aitas väga hästi. Oleks ma seda varem teadnud, siis ma oleks selle endale koju ka soetanud. Ikka ju juhtub, et satud viiruste küüsi.
Vältisin kaks päeva isegi skype, sest mul oli emaga kokkulepe, et räägime seal, aga ta oleks ju kohe aru saanud, et ma olen haige. Eile helistas ta mu telefonile ja kui ma oma häälevarusid kokku korjates vastasin "jah", siis talle oli kohe selge, issand sa oled haige! Noh, olin jah, nüüd on juba palju parem.

Vahepealsetesse päevadesse on mahtunud päris mitu filmi ja lauamänge. Eile käisin ja soetasin endale ühe uue mängu nimega Istanbul. See sai 2014-nda aasta mängu nominatsiooni. Eile sai see kohe ka läbi mängitud, meile meeeldis. :) Muidugi hinnad on siin tunduvalt odavamad ja oi-oi, kui mitu mängu jäid veel poodi, mida ma oleksin endale tahtnud. Kohvrisse ei mahu ja rahakott hakkas ka juba valust karjuma. Samas, kui mängud on ligikaudu 15 euri odavamad kui Eestis, siis... Oh well...

Lisaks olen käinud palju mööda linna ringi patseerimas ja ühes teemapargis, kus valmistatakse maasikatest midaiganes, nt olid seal isegi maasikamaitselised vorstid, liköörid ja kommid olid tavalised sellise elamuse juures.
Lisaks oli seal jääskulptuuride maailm, kus praegu oli näitus rock'n'roll temaatikaga, grease ja elvis ja muu säärane. Väga lahe oli. Lisaks oli seal ka erinevad jääliumäed allalaskmiseks, noh nagu tavaliselt on veekeskustes. Ega ma ei saanud ju vilets olla, ikka tuli mööda jääd alla tulla ja püherdada, mis sest et nina kinni-kurk valus-köha mind piinas.
Täna on plaanis loomaaeda minek ja samuti tuleks paar suveniiri kaasa osta. Ja homme, homme on aeg uueks suureks seikluseks!

2 kommentaari:

  1. Loen, loen ja aina rohelisemaks ja rohelisemaks muutun ning arvata võib, et mitte selle peale roheliseks, et haige oled, vaid kõige selle mu laheda ja funi peale ikka ;)

    PS. Ma suutsin ka kusjuures külmetuda :S I know what you feel my soulmate :D

    VastaKustuta
  2. 1. - tubli tüdruk, lõpuks ometi leidis arvuti ja bloggeri jälle üles :)

    2. - Aaaah... tervitused imedemaale, kus on odavamad lauamängud. *kadestan*
    (ja üldse reisimist ja reisipalavikku mitte-haigeks-jäämise-mõistes kadestan ka... isegi, kui mujal Madagascarit vaadata, on see ju ikkagi MUJAL!)

    VastaKustuta