kolmapäev, 14. jaanuar 2015

Taas blogimas

Imekombel olen ma taas siin blogimas. Noh, minust võib vist isegi asja saada, kui külm ära ei võta!

Eile ei olnud just kõige targem idee õhtul jalgsi linnast koju jalutada, kõnniteed olid ju sigalibedad. Vahepeal läksime M.-iga isegi sõiduteele, et normaalsemalt kõndida saaks. Poole peal andsin mina alla ja jäin bussi ootama. M. oli aga juba peaaegu kodus, nii et edasi oleksin pidanud enivei üksi minema, Oeh, ma igatsen oma rohelist neljarattalist sõpra, kuid selliste ilmadega väga ise roolis olla ei tahaks. Lisaks on ta mul ju hetkel hoolduses ja saab oma väikese väljateenitud puhkuse, sest suvel sai oi-oi kui palju sõidetud  - 12000km tuli ära! Uskumatu!

Lisaks sain eile uue lauamängu - Robinson Crusoe. Soe mängimissoovitus ja see on veel tore selles osas, et see on co-op mäng, ehk siis mängijad mängivad koos mängu vastu. Mängu nimi peaks juba ära ütlema, et tegu on raamatu ainetel tehtud mänguga, kus siis mängijad seiklevad üksikul saarel. Minu uus lemmik. Lisaks on veel üks uus mäng mind ootamas ja võib juhtuda, et mu mängukogu saab lähinädalatel veel täiendust. Mängusõltuvus on raske haigus. :P

2 päeva jäänud. Elaks selle reede kuidagi üle, aga asjad ei saa hullusti olla, lihtsalt ei saa! Mul oli piisavalt ränk sügis ja ma ei ole veel uueks hoobiks valmis. Seega mkm, reedel on kõik korras, mitte mingit teisiti mõtlemist ma endale lubada ei saa!

Minu nädala alguses tehtud To-Do-List on enamuses mahakriipsutatud, yayyy - ma olen tubli! On veel jäänud homme kõik vajalikud asjad osta, et saaks reedel Tallinna poole end sättida! Vahel tahaks ennast kohe näpistada, et kas see kõik ikka juhtub reaalselt, aga tundub, et nii ongi..huuh.


PS! Ootan teemasoovitusi, millest võiks blogis kirjutada!

3 kommentaari:

  1. Sain Su sõnumi kätte ja kohe jätsin oma postituse sinna paika ja kribasin ülehelikiirusel Sinu blogiaadressi ja mida ma näen :D Uskumatu!

    Ma ei oska isegi kohe teemasoovitusi anda, aga kirjuta lihtsalt kõigest ja mul on tunne, et Sa sõitsid Inglismaale? Is that so? :P

    VastaKustuta
  2. Hahaa, no mis ma ütlesin, minust saab asja! :P

    Aga noh, ütleme nii, et Inglismaa ei ole ainuke koht, mida ma külastan, nii et jah, seekord keerasin oma hulluse piirid ikka täiega üle, isegi Sina üllatuksid detaile kuuldes! ;)

    VastaKustuta
  3. Hmm, ära siis minu sellele kommentaarile vaevugi vastama, mille panin viimasele postitusele...ma võtan selle päeva hommikul siis rahusti sisse, mil Sinuga kohtun...just in case :D

    VastaKustuta